Onnistui
Tumma teema
Suomi
Valitse maa
Valitse kieli
Tumma teema
Valitse maa
Valitse kieli

Ilmaiset Seksiseuraa Suomi — Seksideitti Aikuisille

Yksityinen tapaamispaikka kaikille, jotka haluavat seurustella deittisivustoilla. Sinun ei tietenkään tarvitse näyttäytyä ollaksesi ilmainen online dating jäsen, olet tervetullut, halusitpa sitten vain jutella, keskustella, esitellä, kirjoittaa lyhyitä tarinoita, jakaa yksityisiä kuvia ja videoita, tavata uusia ystäviä tai vain olla olemassa 🥰.

Lopettakaa lapsiporno internetissä ja yhteiskunnassa!!! Jos näet jotain, ilmoita siitä täällä: ecpat.se/hotline. Poliisilla on myös osoite, jossa voit ilmoittaa lasten hyväksikäytöstä: [email protected]. Lasten auttava puhelin, Bris puh. 077 - 150 50 50 on avoinna joka päivä: 11 - 13 Brisin neuvontapuhelin 0200 - 230 230 ma - to 15 - 19 pe 14 - 18.

Luettelo Usein Kysytyistä Kysymyksistä

1. Miten rekisteröidyn klubb6.fi -sivustolle?

Voit rekisteröityä klubb6.fi usealla eri tavalla:

 • Mene sivuston pääsivulle ja täytä "Rekisteröidy"-lohkossa tietosi tilin luomiseksi.
 • Mene Rekisteröityminen sivulle ja täytä ilmoitetut kentät tilin luomiseksi.
2. Kuinka paljon maksaa rekisteröityminen klubb6.fi?

Rekisteröityminen klubb6.fi on maksutonta.

3. Miten voin muuttaa profiilitietojani?

Jos haluat muuttaa käyttäjätunnusta, sukupuolta, ikää, sijaintia tai lisätä jo antamiasi tietoja, siirry "Profiilini" -osioon ja napsauta sitten "Muokkaa profiili". Syötä tai korjaa haluamasi tiedot ja napsauta "Tallenna muutokset".

4. Miten voin ladata kuvan profiiliini?

Mene kohtaan "Valokuvani" ja lataa valokuvia järjestelmän kehotteiden avulla.

5. Miten voin ladata videon profiiliini?

Mene kohtaan "Omat videoni" ja lataa video järjestelmän ohjeiden avulla.

6. Miksi kuvani ei läpäissyt moderointia?

Löydät syyn siihen, miksi kuviasi ei ole moderoitu, menemällä Ilmoitukset sivulle tai napsauttamalla "kelloa" nimesi vasemmalla puolella näytön oikeassa yläkulmassa.

7. Mitä minun pitäisi tehdä, jos kuvia sivustolle ladatessani selaimeni pyysi pääsyä valokuviini, ja olen vahingossa kieltänyt pääsyn?

Sinun on muutettava sivustosi asetuksia. Noudata näitä ohjeita "Sivuston asetusten muuttaminen". Voit sallia tai estää tietyn verkkosivuston käyttöoikeudet. Sivusto käyttää asettamiasi oikeuksia oletusasetusten sijaan.

Android-ohjeet:

 • Avaa Chrome Android-puhelimessa tai -tabletissa.
 • Siirry verkkosivustolle.
 • Napsauta "Käyttöoikeudet"-osoitepalkin vasemmalla puolella olevaa riippulukkoa.
 • Napauta lupaa, jonka haluat päivittää: Muuta asetusta valitsemalla se tai tyhjennä sivuston asetukset napauttamalla "Nollaa käyttöoikeudet".

Ohjeet iOS:

 • Valitse Safari > Asetukset ja napauta sitten Sivustot.
 • Säädettävät asetukset (kuten vain luku-tila ja sisällön estosäännöt) on lueteltu vasemmalla.
 • Jos haluat soveltaa jonkin vaihtoehdon asetuksia oikealla olevaan verkkosivustoon, sinun on valittava kyseinen vaihtoehto ja sen jälkeen valittava haluamasi vaihtoehto verkkosivuston vieressä olevasta ponnahdusvalikosta.
8. Miten voin estää käyttäjää pääsemästä valokuviini/videoihini ja keskustelemasta kanssani?

Voit estää käyttäjää käyttämästä valokuviasi/videoitasi ja keskustelemasta kanssasi estämällä käyttäjän. Voit tehdä tämän menemällä käyttäjän profiilisivulle, napsauttamalla "Lisää" ja valitsemalla avautuvasta luettelosta "Lohko".

9. Miten teen valokuvastani pääprofiilikuvani (avatar)?

Jos haluat asettaa valokuvasi profiilikuvaksesi, siirry "Valokuvani" -kohtaan ja etsi albumi, jossa haluamasi valokuva sijaitsee. Napsauta sen valokuvan kohdalla, josta haluat tehdä pääprofiilikuvan, "Valitse" - pudotusvalikkoa. Napsauta avautuvassa luettelossa "Tee tästä kuvasta ensisijainen".

10. Miksi lataamani kuvat/videot eivät näy klubb6.fi-sivustolla?

Varmista, että lataamasi valokuva tai video on julkisessa albumissa:

 • Voit siirtää valokuvan tai videon sisällön avoimeen albumiin. Napsauta valokuvan tai videon kohdalla, jonka haluat tehdä julkiseksi, pudotusvalikosta "Valitse". Valitse avautuvasta luettelosta siirrettävä julkinen albumi. Valitse avautuvasta luettelosta siirrettävä julkinen albumi.
 • Voit tehdä koko albumin ja sen sisällön julkiseksi. Napsauta "Lukitse" -kuvaketta ja vahvista valintasi avautuvassa ikkunassa.

*Tärkeää: Seksuaalista sisältöä sisältävä valokuva- tai videosisältö on merkitty "Aikuissisällöksi". Tämä sisältö voidaan asettaa julkisesti saataville osallistujien onnistuneen ikävarmennuksen jälkeen.

11. Miten ikävarmennus toimii ja miksi sitä tarvitaan?

Klubb6.se käyttäjien vähimmäisikä on 18 vuotta. Voit lisätä ja julkaista 18+ aikuissisältöä julkisesti sen jälkeen, kun olet läpäissyt iDenfy-kumppanimme ikävarmennuksen. Tämän todentamisen tarkoituksena on estää alle 18 vuotiaita laittomasti julkaisemasta 18+ sisältöä.

12. Miten läpäisen ikävarmennuksen?

Jotta voit läpäistä ikävarmennuksen, sinun on:

 1. Mene tilisi Asetukset -sivulle. Jos olet ladannut 18+-sisältöä profiiliisi, näet sivulla Ikätodistus-blokin.
 2. Valmista asiakirja, joka todentaa ikäsi ja napsauta "Aloita todentaminen" -painiketta.
 3. Sinut ohjataan iDenfy-henkilöllisyyden todentamissivustolle, jossa seuraat ohjeita ikävarmennusasiakirjan toimittamiseksi. Kun asiakirjasi on tarkistettu, sinulle ilmoitetaan tuloksesta.

13. Mitä asiakirjoja voidaan käyttää iän todentamiseen sivustolla?

Ikäsi vahvistamiseksi voit käyttää mitä tahansa luettelossa olevia asiakirjoja:

 • Ajokortti
 • Henkilökortti
 • Passi
 • Oleskelulupa.

Jos henkilötodistuksessa on tietoja, jotka eivät liity ikään (esimerkiksi sosiaaliturvatunnus), voit peittää nämä tiedot. Tällaiset toimet eivät estä iän tarkistamista.

14. Missä iän vahvistamiseksi toimittamieni asiakirjojen kuvatiedot sijaitsevat ja säilytetään?

iDenfy käyttää asiakirjojasi iän vahvistamiseen. Asiakirja ei näy alustallamme eikä se ole tallennettu tai käsitelty alustallamme. Tallennamme ainoastaan tarkistuksen tuloksen.

15. Kuinka kauan iän tarkistaminen kestää?

Tarkastus kestää yleensä pari minuuttia.

16. Läpäisin ikävarmennuksen, mutta lataamani kuvat/videot eivät vieläkään näy klubb6.fi-sivustolla?

Tarkista, että valokuva tai video on julkisessa albumissa. Yksityisiin albumeihin lähetetyt valokuvat ja videot eivät ole julkisesti muiden käyttäjien saatavilla.

 • Jos haluat saada yksityisen albumin ja kaiken siihen lähetetyn sisällön julkisesti saataville sivustolla, tee albumista julkinen. Napsauta albumin "Lukitse"-kuvaketta ja vahvista valintasi avautuvassa ikkunassa.
 • Jos haluat tehdä tietyn valokuvan tai videon julkisesti saataville sivustolla, siirrä se julkiseen albumiin. Siirtämistä varten napsauta avattavaa "Valitse" -pudotusvalikkoa sen valokuvan tai videon kohdalla, jonka haluat siirtää, ja valitse avautuvasta luettelosta julkinen albumi, johon haluat siirtää.

*Tärkeää! Jos et voi tehdä yksityisestä albumista julkista tai siirtää valokuvia tai videoita tästä albumista toiseen. Tämä tarkoittaa, että tämä albumi sisältää valokuva- tai videosisältöä, joka sisältää seksuaalisia kuvia, jotka on merkitty "Aikuissisällöksi". Tämä sisältö voidaan julkaista julkisesti, kun osallistujien ikä on onnistuneesti tarkistettu.

17. Mitä teen, jos unohdan tilini salasanan?

Voit palauttaa salasanasi Palauta salasana sivulla. Kirjoita Sähköposti-kenttään sähköpostiosoite, jonka annoit rekisteröityessäsi sivustolle.

Huomaa! Jos olet muuttanut sähköpostiosoitteesi Tilin asetukset sivulla, sinun tulee pyytää linkkiä salasanasi palauttamiseksi viimeksi tilillesi vahvistamaasi sähköpostiosoitteeseen.

18. Miten voin vaihtaa tilini salasanan?

Voit vaihtaa salasanasi siirtymällä Tiliasetukset-sivulle, syöttämällä uuden salasanan Uusi salasana -kenttään ja napsauttamalla alareunan Tallenna muutokset -painiketta.

19. Miten voin vaihtaa tiliini liittyvän sähköpostiosoitteen?

Jos haluat vaihtaa tilisi sähköpostia, siirry Tilin asetukset sivulle, kirjoita uusi sähköpostiosoite "Sähköposti"-kenttään ja vahvista se kehotteiden mukaisesti.

20. Miten voin poistaa tilini käytöstä?

Voit poistaa tilisi käytöstä siirtymällä Tilin asetukset sivulle ja klikkaamalla "Deaktivoi". Vahvista suostumuksesi tilisi poistamiseen käytöstä avautuvassa ikkunassa.

21. Miten voin poistaa profiilini sivustolta?

Voit poistaa tilisi:

 • Kirjaudu sisään sivustolle.
 • Siirry Tilin asetukset sivulle.
 • Etsi "Poista"-vaihtoehto ja napsauta sitä.
 • Avautuvassa ikkunassa sinua pyydetään vahvistamaan, että aiot todella poistaa klubb6.fi -profiilisi, ja antamaan voimassa olevan tilisi salasana. Napsauta sitten "Poista"-painiketta.
22. Mitä teen, jos saan virheilmoituksen, että olen syöttänyt virheellisen salasanan?

Varmista ensinnäkin, että näppäimistöasettelu on oikea, kun syötät salasanaa. Jos näppäimistöasettelu on oikea, mutta et silti pysty syöttämään oikeaa salasanaa, suosittelemme, että teet seuraavat toimet: