Onnistui
Tumma teema
Suomi
Valitse maa
Valitse kieli
Videokilpailu Kesä 2024⏳😍☀️
Runsaat palkinnot voittajille 🏆🤑 Kuka tahansa voi osallistua! Lisää

Tietoja Klubb6:sta

Klubb6:n tietoja

Klubb6 on ilmainen verkkoyhteisö, jossa on eroottinen kosketus. Klubb6 on alaston tapaamispaikka kaikille, jotka nauttivat seurustelusta verkossa. Tavallisten ominaisuuksien, kuten oman profiilisivun, suosikkien ja viestien lisäksi voit myös keskustella, keskustella, kirjoittaa ja lukea eroottisia tarinoita, blogata, löytää uusia ystäviä, katsella ja katsella kuvia ja elokuvia ja paljon muuta. Sinun ei tietenkään tarvitse kerskua ollaksesi jäsen, olet tervetullut, halusitpa sitten vain keskustella, keskustella, kerskua, kirjoittaa tarinoita, löytää uusia ystäviä tai vain olla olemassa.

Kuka pyörittää Klubb6:ta?

Klubb6:ta pyörittää ryhmä samanhenkisiä ihmisiä, jotka nauttivat vapaista suhteista, swing-bileistä ja haluavat vain pitää hauskaa. Tarjoamme teknisen alustan ja sen tuen; emme tuota tai julkaise mitään materiaalia, ja käyttäjät ovat vastuussa julkaisemastaan materiaalista. Luvattomasta materiaalista voi ilmoittaa materiaalin yhteydessä olevien "raportoi"-painikkeiden kautta. Me tarkastamme kaiken raportoidun materiaalin ja ryhdymme toimenpiteisiin käyttöehtojemme mukaisesti.

Miten otan yhteyttä Klubb6:een?

Yhteydenotto Klub6:een tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Jos poliisi tai muut tutkintaviranomaiset haluavat ottaa meihin yhteyttä, heitä pyydetään ottamaan yhteyttä samaan sähköpostiosoitteeseen.

Huom! Postitse saapuvien pyyntöjen käsittely tapahtuu maanantaista perjantaihin klo 10:00-18:00.

Klubb6:n verkkosivuston ylläpitäjä